Låna pengar direkt vid behov

1. Testa din månadskostnad här.
Månadskostnad kr / mån.
kr

Betalningsanmärkningar kan accepteras. Läs mer här.

ALLTID TILLGÅNG TILL PENGAR
Kalkylatorn visar exempelkostnader för en representativ kund. Nominell rörlig årsränta bestäms individuellt och varierar mellan 12,95 - 56,95 % per 2017-02-23. Effektiv ränta för en fullt utnyttjad kredit på 20 000 kr med löptid 18 månader blir 30,91 %. I den effektiva räntan ingår startavgift 495 kr, uttagsavgift 49 kr samt aviseringsavgift 49 kr/avi. Sammanlagt att betala 24 585 kr. Månadsbetalning i snitt 1 366 kr. Då individuell ränta tillämpas kan den effektiva årsräntan variera mellan 15,04 - 104,98 % vid fullt utnyttjad kreditlimit. Återbetalningstiden för fullt utnyttjad kredit varierar mellan 18 till max 60 månader beroende på kreditens storlek.

Så här gör du för att låna:

1.
Logga in med
ditt BankID
2.
Fyll i dina
uppgifter
3.
Acceptera dina
kreditvillkor
4.
Gör uttag till
bankkonto


Fördelar med OnlineKredit:

1
Kostnadsfri att öppna
2
Tillgång till krediten online dygnet runt
3
Sök kredit en gång - utnyttja sedan fritt
4
Betala bara om du utnyttjar krediten
5
Säker hantering av krediten via BankID
6
Upp till fem års återbetalningstid
Sommar bil

Kort om vad OnlineKredit är:

Hos oss ansöker du om en OnlineKredit när du behöver låna pengar. Du får då tillgång till en kredit på upp till 50 000 kr. Du behöver inte ta ut alla pengar direkt, utan använder precis så mycket du behöver just nu. Sedan kan du fritt låna igen, så länge du har kreditutrymme kvar. Ingen ny kreditprövning behöver göras, det är bara att själv föra över pengar från din OnlineKredit till ditt bankkonto när du behöver.


Det kostar inget att lägga upp en OnlineKredit. Du betalar först om du utnyttjar krediten genom en månadskostnad som faktureras till dig.


Du både skaffar och sköter din kredit via datorn eller mobilen. Enkelt och säkert gör du överföringar från kreditkontot till ditt bankkonto med hjälp av ditt BankID.

På my.euroloan där du sköter din kredit ser du klart och tydligt vilken månadskostnad du får om du använder krediten. Den är lika stor varje månad, på det viset slipper du obehagliga överraskningar.

Om Euroloan

Du kanske vill veta mer om oss? Vi är ett svenskt finansbolag baserat i Stockholm, men har våra rötter i Finland där vårt moderbolag funnits sedan 2007. Vi ingår i en finsk finanskoncern som verkar i länderna kring Östersjön. Vi är specialiserade på krediter som våra kunder sköter själva online.


Ett svenskt finansbolag

Vår idé är att erbjuda ett bättre sätt att låna genom att använda oss av en modernare teknologi och effektivare organisation än våra konkurrenter. Det ger oss bland annat möjligheten att erbjuda bättre villkor än många andra långivare som arbetar med mindre lån.


I enlighet med nordiska värderingar strävar vi efter att vara ett jordnära, ansvarsfullt och pålitligt bolag. Långsiktighet i våra kundrelationer är en ledstjärna. Det betyder att du som kund ska känna att vi är både ärliga och lätta att ha att göra med. Långsiktigheten innebär också att vi engagerar oss i olika miljöprojekt, som du kan läsa mer om här.


Kundtjänst

0771-200 160

Vardagar 7-17

E-post:

Läs mer om hur du kan stänga av cookies i din web-läsare här:

Microsoft Internet Explorer (IE)
Mozilla Firefox
Google Chrome
Safari